Kurban Bayramı öncesi trafik tedbirleri artırıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İçişleri Valiliği 81 il valiliğine Kurban Bayramı genelgesi gönderdi. Genelgeye göre, Kurban Bayramı tatili süresince seyahatlerin daha güvenli gerçekleştirilmesi adına yurt genelinde trafik tedbirleri artırıldı.

İçişleri Bakanlığı, bugün 81 il valiliğine Kurban Bayramı genelgesi gönderdi. Genelgeye göre, 9 günlük tatilin huzur ve güven ortamında geçmesi için 14-26 Temmuz 2021 tarihleri arasında 120 bin 372 ekip/tim ile 226 bin 586 personelin görev yapacağı bildirildi. Bu kapsamda trafik ekipleri, ülke genelinde belirli noktalarda denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

POLİS EKİPLERİ SÜRÜCÜLERİ UYARIYOR

Ankara’da da denetimlerine devam eden trafik ekipleri; Eskişehir, İstanbul, Konya ve Samsun’la bağlantısını sağlayan yollar üzerindeki uygulama noktalarında, ekiplerce durdurulan araçların sürücülerinin belgeleri kontrol ediliyor. AA’nın aktardığına göre polis ekipleri, sürücüleri özellikle emniyet kemeri takmaları, cep telefonu kullanmamaları ve hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.