KİAMP Türkiye Koordinatörlüğü'nden AFAD'a anlamlı ziyaret

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Azerbaycan Diaspora Bakanlığı Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu Türkiye Genel Koordinatörlüğü Başkanı Dr. Elvin Abdurahmanlı ve Başkan Yardımcısı Caner Karakuş, AFAD İstanbul İl Müdürü Gökhan Yılmaz'ı ziyaret ettiler. Yaptıkları görüşmede son zamanlarda yoğunlaşan doğal afetlerle ilgili bilgi edindiler.

Türkiye'de yaşanılan orman yangınlarına karşı, kardeş ülke Türkiye’nin her zaman yanında olduklarını belirten Abdurahmanlı, Türkiye için sel felaketi dahil topyekün mücadele etmeye hazır olduklarını belirterek; "Azerbaycan Olağanüstü Bakanlığı FHN Azerbaycan için olduğu gibi, kardeş ülke Türkiye’nin de her türlü doğal afet durumunda yanında olacaktır’’ ifadelerini kullandı.

AFAT İl Müdürü Gökhan Yılmaz da bu destekleri için teşekkür ederek; ‘Biz de Kardeş Ülke Azerbaycan'ın her türlü zorlukta yanında olacağımızı belirtmek isteriz, biz bir millet iki devletiz’ dedi.

www.bursaarena.com.tr

Anahtar Kelimeler:
AFADKİAMP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.