Karamollaoğlu: "Unutmayalım ki her bayram bir muştudur, yarınlara dair taze ve güçlü bir umuttur"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Saadet Partisi Genel Başkanı  Temel Karamollaoğlu yayınladığı bayram mesajında,  "tam kapanma sürecinde akraba ve eş dost arasında bulunan mesafenin ramazan ayı boyunca gönül bağlarının kuvvetini hatırlattığı" açıklamasında bulundu.

Karamolla kutlama mesajında devamla;

"Geride bırakılan her günün, özlemlerini dindirecek günlere bizleri biraz daha yaklaştırdı. İslam dünyası olarak işgalci İsrail'in, Kudüs ve Gazze'de masum insanları ve tüm kutsal değerlerimizi alçakça hedef alan saldırıları nedeniyle bu sene buruk bir bayram sabahına uyanacağız. Fakat her ne kadar hüzün ve sıkıntılara gark olmuş olsak da unutmayalım ki her bayram bir muştudur, yarınlara dair taze ve güçlü bir umuttur.

Her şeye rağmen bayram sevincini ve neşesini hissetmek gerekir. Bütün kısıtlamaları aşan bayram sevincimizin sağlıklı, huzurlu ve güzel yarınların müjdecisi olmasını temenni ediyor, memleketimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi muhabbetlerimle tebrik ediyorum." dedi.

www.bursaarena.com.tr

(fotoğraf:Milli Gazete)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.