Karamollaoğlu: "Daha Şehitlerimizin kanı yerdeyken olay bir kongrede şova dönüştürüldü. Ayıptır"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Daha şehitlerimizin kanı yerdeyken Sayın Cumhurbaşkanının da bazı platformlarda bunu adeta bir şova dönüştürmesi, bir kongrede planlanmış, özellikle bir şehit annesini arayarak, kongrede şehit annesine başsağlığı dilemesi, yapmayın. Bu o kadar sırıtıyor ki bundan sonra insanlar artık itibar etmemeye başlıyor, iktidarın bu tavırlarına karşı” dedi.

Tele1 tv'nin haberine göre Karamollaoğlu, düzenlediği basın toplantısında Gara Operasyonu’nu değerlendirirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirerek şunları söyledi:

İTİRAF ÖNEMLİ: Sayın Cumhurbaşkanı’nın ifadesinden aslında bu harekatın bir kurtarma operasyonu olduğunu ve maalesef başarıya ulaşılamadığını anlıyoruz. Bu itiraf önemli. Çünkü, iktidar genelde hiçbir hadisede kendi sorumluluğunu üstlenmeyi arzu etmiyor. Sanki bir yerde bir hata meydana gelmiş, bir hata yapılmış bu hatadan dolayı bir takım arzu etmediğimiz neticeler ortaya çıkmışsa, bunu hemen başkalarını suçlamak için kullanmaya kalkıyordu. Halbuki bu sefer doğrudan doğruya kendisi burada bir başarısızlığı olduğunu itiraf etti.

KABULLENMEK MÜMKÜN DEĞİL: Daha şehitlerimizin kanı yerdeyken Sayın Cumhurbaşkanının da bazı platformlarda bunu adeta bir şova dönüştürmesi, bir kongrede planlanmış, özellikle bir şehit annesini arayarak kongrede şehit annesine başsağlığı dilemesi, yapmayın. Bu o kadar sırıtıyor ki bundan sonra insanlar artık itibar etmemeye başlıyor, iktidarın bu tavırlarına karşı. Başka bir zaman kalmadı bir kongrenin dar bir süresi içinde herkese televizyonlarda, ‘Bak biz şehitlerimizin ailelerine ne kadar yakınlık gösteriyoruz’ gibi bir tavrı sergilemek ayıptır en azından. Kabullenmek mümkün değil. Etrafında hiç mi bir kişi yok ki ‘Sayın Cumhurbaşkanım bu yanlış olur’ demiyor.

İKTİDAR YOK SAYIYOR: Artık ekonomideki sıkıntılar zirveye çıktı. İşsizlik yok diyorsunuz, insanlar intihar ediyor. Daha dün altı gencimiz Kocaeli’nde intihar etti. Bu kendiliğinden olan, keyif için yapılacak bir şey değil. Problemlerini çözemiyor. Bir çözüm ümidi görmüyor. Ve iktidar buna çözüm olacağına, yok sayıyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.