İYİ PARTİ'de, kurucusu Ümit Özdağ ihraç edildi, Milletvekili İsmail Konçuk da istifa etti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İYİ Parti, disiplin kuruluna sevk edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın Kurucular Kurulu Üyeliği ve parti üyeliğinden oy birliği ile ihraç edildiğini açıkladı.

İYİ Parti Disiplin Kurulu, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın Kurucular Kurulu Üyeliği ve parti üyeliğinden kesin ihracına karar verdi. İYİ Parti'den yapılan açıklamada kararın oy birliği ile alındığı belirtildi.

Gazeteci Barış Yarkadaş, İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ ile konuştu. Özdağ, İYİ Parti'den ihraç edilmesinin hukuksuz olduğunu ve kararı mahkemeye taşıyacağını söyledi. Özdağ ayrıca Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugünkü yazısında ortaya attığı yeni parti kuracağı hakkındaki iddiaları da yalanladı.

Bunun yanısıra, bir süre önce parti genel merkezine mesafelenen milletvekillerinden Adana Milletvekili İsmail Konçuk da yaptığı bir basın toplantısıyla partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.