İşte İstanbul'da beklenen kar yağışının tarihi!

Kurak ve sıcak uzun yaz aylarından sonra İstanbul'a merakla beklenen kar yağışı için uzmanlar peş peşe tarih verdi. Bütün uzmanların üzerinde birleştii konu: Yoğun bir kar yağışı geliyor.

Hava sıcaklığının güney ve doğu kesimlerde yağışla birlikte 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, MarmaraEgeAkdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in batısı, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz'in doğusu, (Erzincan hariç) Doğu Anadolu , (Ş.Urfa hariç) Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji yeni hava durumunu açıkladı. Bugün itibarıyla tüm yurt soğuk, karlı ve yağışlı havanın etkisini girecek.

Cuma ve cumartesi İstanbul dahil sıcaklıklar 6 ila 8 derece birden düşecek. Kar İstanbul’un kapısına dayanacak. İşte detaylar...

kar4.png

Meteoroloji uzmanı Murat şahin, sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul'a kar yağışı için tarih verdi. Şahin paylaşımında 20 Aralık gününü işaret etti.

Kar yağışına ilişkin açıklamalarda bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten’de sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.