İstanbul kar fırtınası altında! Meteoroloji'den sürekli uyarılar

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul'da perşembe gününden bu yana yağan kar bugün etkisini arttırarak devam ediyor.

Kar fırtınası, Sarıyer ve Beykoz başta olmak üzere kentin kuzey ve yüksek yerlerinde daha fazla etkili olmaya başladı. Yetkililer ise uyarı üstüne uyarı yapıyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "Kuzeyden yoğun kar yağışı giriş yaptı. Şile'de görüş mesafesi 200 metreye indi. İlerleyen saatlerde özellikle Anadolu Yakası'nda yoğun kar yağışı olur" dedi.  

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da perşembe gününden bu yana aralıklarla etkili olan Kar yağışı bugün de kuvvetlenerek devam ediyor. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre İstanbul'da gün boyunca kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Bugün akşam saatlerinden itibaren kar yağışlarının etkisini daha da arttıracağı ve yer yer yoğun gök gürültülü kar yağışları görüleceği tahmin ediliyor. İşte saat saat kar yağışı detayı...

Saat 16.00 CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şimdi saat 16:00. Kuzeyden Yoğun Kar yağışı giriş yaptı. Şile'de görüş mesafesi 200 m.'ye indi. İlerleyen saatlerde özellikle Anadolu Yakası'nda yoğun kar yağışı olur." ifadelerini kullandı. (Hürriyet)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.