İstanbul Üniversitelerinde Fetö operasyonu:  39 kişiye gözaltı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ'nün güncel üniversite öğrencisi yapılanması soruşturmasında 39 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün güncel üniversite öğrencisi yapılanmasına yönelik daha önce başlatılan soruşturma kapsamında yapılan operasyon sonucu 39  kişi Emniyet Birimlerince göz altına alındılar.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünün geçen hafta 29 kişiyi de gözaltına almıştı.  Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlana 5 şahıs serbest bırakılırken, soruşturmda adı geçen 17 şahsa yönelik 20 Kasım'da İstanbul merkezli 9 ilde ve 21 Kasım'da yine İstanbul merkezli 10 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 10 şahıs daha gözaltına alındı.  

​​​​​​​(Fotoğraf: Lee)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.