İstanbul'da düzenlenen 7. Uluslararası Mavi Deniz Kongresi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

7. Uluslararası Mavi Deniz Kongresi  İstanbul'da gerçekleşti.

Barış, Güvenlik ve İş Birliği kongresinde, Elvin Abdurahmanlı ‘‘Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütünün Enerji Politikasında Azerbaycan Cumhuriyetinin Rolü’’ isimli akademik bir çalışmanın sunumunu yaptı.   

Kongreye devlet temsilcileri ve bilim adamlarının yanı sıra Azerbaycan Cumhuriyeti Milletvekili Vugar Bayramov, Tümamiral Cihat Yaycı, Bulgaristan Avrupa Parlamentosu üyesi İvo Hristov, Azerbaycan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu temsilcileri iştirak ettiler. 

Kongrenin açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptı.

Etkinliğin sonunda Kafkas Araştırma Vakfı Başkanı Aliaddin Yalçınkaya ve Yusuf Cevahir, Azerbaycan'ı temsilen Koordinatör Elvin Abdurahmanlı'ya plaket ve hatıra hediyesi taktim ederek teşekkürlerini bildirdiler. Koordinatör Elvin Abdurahmanlı, "Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütünün Enerji Politikasında Azerbaycan Cumhuriyetinin Rolü" başlığındaki akademik bildiriyi okuyarak,  Azerbaycan Cumhuriyeti'nin 1995 yılından günümüze kadar Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütündeki faaliyet yılları dahilinde örgüte 4 dönem başkanlık ettiğini, tarım enerji, bilgi ve iletişim, teknoloji, gümrük, çevre, ulaştırma, bilimsel araştırma gibi bir çok alanda aktif şekilde faaliyet gösterdiğini açıkladı.

İşte bu müstesna beraberlikten görüntüler;

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.