İçişleri Bakanlığı duyurdu: Eren Kış-5 Operasyonu 700 personel ile başlatıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İçişleri Bakanlığı, bölücü terör örgütü PKK’nın ülke içerisindeki yapılanmasına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Bölgede tespit edilen teröristlerin etkisiz hale getirilmesine ilişkin operasyon, Siirt İl Jandarma Komutanlığından komando ve jandarma özel harekat ile polis özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 700 personelle gerçekleştiriliyor.

Bölücü terör örgütü PKK’nın ülke içindeki yapılanmasına yönelik Siirt’te “Eren Kış-5 Bağgöze Şehit Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici Operasyonu” başlatıldı. Bugün başlatılan operasyona 700 güvenlik personeli katılıyor.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Kış Operasyonları’nın, halkın desteğiyle inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ettiği kaydedildi.

Şırnak ve Siirt'te 'Eren-12 Güleşli Operasyonu' başlatıldı - 30.03.2021,  Sputnik Türkiye

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.