İçişleri Bakanı Soylu'dan "Sinan Ateş" açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önceki dönem Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı, Doç. Dr. Sinan Ateş'in silahlı saldırı sonucu öldürülmesi ve ardından başlayan soruşturma hakkında açıklama yaptı.

Bakan Soylu, "Soruşturma Ankara Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğü koordinasyonuyla yürüyor. Tetiği çekenin haricinde 1 kişi daha hedefimizde, 2 kişi aranıyor. 3 idi 2'ye düştü. Onları bulup adalete teslim edeceğiz. Kararlılığımız budur. Soruşturmanın selameti açısından bu kadar söyleyebilirim. Sosyal medyada siyaset üretmek soruşturmanın selametini bozar. Araştırmalar kamuoyu nezdinde bilgilendirme yapılarak ilerleyecektir" ifadelerini kullandı. 

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 tarihinde öğle saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde silahlı saldırıya uğramıştı. Motosikletli kişilerce silahlı saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt Koru Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ateş'in olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilmişti. 

Hain bir saldırı ile hayatını kaybeden Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 kişi, "tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklandı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.