HDP'li üç vekilin koronavirüs testi pozitif çıktı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Halkların Demokratik Partisi yapılan testler sonucunda üç milletvekilinde koronavirüs tespit edildiğini açıkladı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) TBMM Grup Başkanvekilleri Meral Danış Beştaş ve Saruhan Oluç, HDP'li üç milletvekilinin koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığını yazılı bir açıklamayla duyurdu. 

DW Türkçe de yer alan açıklamada, grup salonunun bulunuduğu kattaki bir temizlik personelinin enfekte olduğunun tespit edilmesinin ardından HDP'li üç vekilin de koronavirüsle enfekte olduğunun tespit edildiği kaydedildi. Vekillerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Daha önce de açıkladığımız gibi grup salonumuzun da bulunduğu katta bir temizlik personelinin enfekte olduğu hafta başında tespit edilmişti. Bunun ardından çay ocağı, kat personeli, danışmanlar ve milletvekillerinin test yaptırmaları kararı alınmıştı. Şu ana kadar yapılan testlerde toplamda 3 vekilimizin enfekte olduğu anlaşıldı. Vekillerimiz doktor kontrolü altındadır ve sağlık durumları iyidir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.