Gültekin Uysal: "Güzel günlerin Türk Milletini beklediği inancıyla Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ramazan bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında, "Zor zamanlar geçiriyoruz. Bir tarafta salgın, öbür tarafta salgın ile daha da derinleşen ekonomik, siyasi, toplumsal onlarca meselemiz var." dedi.

Uysal'ın bayram kutlama mesajı şöyle;

“Bir ramazanın daha sonuna yaklaştığımız bu günlerde mübarek ay içerisinde yaptığımız ibadetleri, tuttuğumuz oruçları yüce Yaradan’ın kabul etmesini temenni ederim.

Zor zamanlar geçiriyoruz. Bir tarafta salgın, öbür tarafta salgın ile daha da derinleşen ekonomik, siyasi, toplumsal onlarca meselemiz var.

Bütün bunlara rağmen milletimizin zor zamanlarda ortaya çıkan birlik ve dayanışma enerjisiyle zor günlerin üstesinden gelmeye gayret ediyoruz.

Umarız yarınlara güven ve huzur içinde çıkarız

Sonunda umarız ülkemiz katlandığı fedakârlıklarla çektiği cefaların sonucunda derin bir nefes alır, yarınlara güven ve huzur içinde çıkar.

Sağlık çalışanlarımız adanmışlık ruhuyla hizmet veriyorlar

Bu zor zamanlarda özellikle sağlık çalışanlarımıza, doktorlarımıza müteşekkir olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim. Kendi hayatlarını riske ederek adanmışlık ruhu içerisinde hizmet veriyorlar. Bu süreçte kendi içlerinden de maalesef pek çok kayıpları oldu.

Bu büyük ülkeyi kanları canları pahasına bize emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum.

Başta sağlık çalışanı olmak üzere görev yaparken vefat eden şehitlerimizi, bu büyük ülkeyi kanları canları pahasına bize emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Evlatları yerine evlatlarının mezar taşlarına sarılan şehit analarının, ‘evladım nerede?’ diyen Diyarbakır annelerinin de ellerinden öper, sabır ve afiyet dilerim.

Türk Milletini güzel günler bekliyor

Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Güzel günlerin Türk Milletini beklediği inancı içerisinde hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.