FETÖ'nün emniyet imamı yakalandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

FETÖ’nün emniyet imamı Halit kod adlı H.B., saklandığı gaybubet evinde yakalandı. Zanlının yakalanmamak için kullandığı aracın plakasını sürekli olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kurulan özel ekibin çalışmalarında FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanması içerisinde Halit kod adlı emniyet mahrem imamı H.B.'nın gaybubet evinde saklandığını belirledi.

GÖZALTINA ALINDI

4 yıldır firar olan H.B.'nin gaybubet evinde saklandığını yakalanmamak için sürekli kılık değiştirdiği ve kullandığı araçların plakasını sık sık değiştirdiği ortaya çıktı. Polis ekipleri, H.B.'nin son kullandığı aracın plakasını tespit ederek günlerce takip etti. Ekipler, firari imamın Yenimahalle'de bulunan gaybubet evini tespit edilmesinin ardından operasyon düzenleyerek gözaltına aldı.

Firari imamın bylock kullanıcı olduğu tespit edilirken emniyet yapılanması içerisinde yönetici pozisyonunda yer alıyor. H.B.'nin, örgüt üyelerinin telefonlarına da Bylock yüklediği tespit edildi.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.