Erdoğan Marmaris'te vatandaşların ve telefonla Mehmetçiklerin bayramını kutladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ramazan Bayramı namazını Marmaris Millet Camisi'nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlarla bayramlaştı.

Erdoğan sosyal medya hesabından da bir genel mesaj yayınlayarak, "Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Sizlerin ve ailenizin bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Rabb'imden hepimizi bundan sonraki bayramlara sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum" dedi.

Sınırda görev yapan askerlerin bayramını kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki 3 bin 480 rakımlı Düz Tepe Üs Bölgesi'nde görev yapan Mehmetçiklerin bayramlarını da kutladı.

Bakan Soylu'nun telefonundan askerlere hitap eden Erdoğan, onların ve ailelerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı. "Saygıdeğer komutanlarımız, er, erbaş uzman çavuşlarımız öncelikle hepinizi Ramazan Bayramı arifesinde en kalbi duygularla selamlıyorum" diye kutlama mesajına başlayan Cumhurbaşkanı;

"Şu anda bulunduğunuz yerin de ne kadar önemli olduğunu özellikle biliyorum. Ve orada verdiğiniz bu mücadele sebebiyle de sizleri tebrik ediyorum. Tabii buralarda birçok şehitlerimiz oldu, mekanları cennet olsun, inşallah. Yaralılarımız oldu, Rabb'im şifalar versin. Sürdürdüğünüz bu mücadele sebebiyle de şahsım, milletim adına sizleri tebrik ediyorum, kutluyorum. Ve zafere artık bir an kaldı, bir nebze kaldı. Bu zaferi inşallah beraberce inanıyorum ki şu anda kabirlerinde uyuyan şehitlerimizin rahat uyuması için gerçekleştirmiş bulunuyorsunuz. Çünkü onların ardından sizlerin verdiği bu mücadele özellikle şehitlerimizi rahat kılmıştır. Tekrar Ramazan Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Ailelerinizle birlikte sizlere mutluluklar diliyorum. Kalın sağlıcakla." dedi.

www.bursaarena.com.tr

Foto: CB Arşiv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.