Emniyet mensuplarından tarihçi - yazar Koray Kamacı'ya teşekkür..  
BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Erdem Torlak ve personeli, aralarında düzenledikleri mütevazi bir törenle tarihçi- yazar Koray Kamacı'ya "15 Temmuz olayları esnasında kendilerine destek ve yardımları"  nedeniyle bir teşekkür plaketi verdiler.

15 Temmuz darbe teşebbüsü esnasında bulunduğu bölgedeki emniyet mensupları ile birlikte fiili mücadeleye giren Koray Kamacı, Polis Teşkilatının bu nezaketli davranışları nedeniyle çok mutlu olduğunu söylerken, " Her zaman ve her şartta polisimizle, askerimizle el ele olacağız. Bu vatan bizimdir, bu Devlet ve bu Millet bizimdir;  öyle üç beş teröriste, vatan hainlerine bırakmayız.. 15 Temmuz'da bizzat Emniyet Teşkilatımız ile beraber mücadele etmek benim için de büyük şeref ve onur olmuştur.." dedi.

BURSA ARENA Gazetesi olarak köşe yazarımız  tarihçi - yazar Koray Kamacı'yı tebrik ediyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet YILDIRIM 7 yıl önce

...:::" BURSA ARENA " ailesi için de gurur kaynağı olan; Koray KAMACI kardeşimi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum..