Doğu Perinçek'ten Zülfü Livaneli'ye: Amerikancıdan solcu olur mu?

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da Çıkış Yolu programında, Zülfü Livaneli'nin Deniz Baykal ve Bülent Ecevit hakkında "Solcu değillerdi" ifadelerine "Amerikancıdan solcu olur mu? Zülfü Livaneli Türkiye'nin en aşırı sağcılarından biri." sözleriyle tepki gösterdi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Doğu Perinçek, Zülfü Livaneli'nin "Ecevit ve Baykal solcu değildi" ifadesi hakkında açıklama yaptı.

Perinçek, Livaneli'nin ifadesine "Amerikancıdan solcu olur mu? Avrupa Birliği'ni savunan adam solcu olur mu? Zülfü Livaneli Türkiye'nin en aşırı sağcılarından biri. Fetullah Gülen, Abdullah Öcalan, Zülfü Livaneli, Türkiye'nin aşırı sağcılarıdır" sözleriyle tepki gösterdi.

"Amerikancıdan solcu olur mu? Avrupa Birliği'ni savunan adam solcu olur mu? Zülfü Livaneli Türkiye'nin en aşırı sağcılarından biri. Fetullah Gülen, Abdullah Öcalan, Zülfü Livaneli, Türkiye'nin aşırı sağcılarıdır."pic.twitter.com/vLnNqMTfwL

SPUTNİK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.