Diyanet İşleri Başkanlığı, vekalet yolu ile kesilecek kurban ücretlerini açıkladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2021 yılı kurban kesim bedelini duyurdu. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, vekalet yoluyla kurban kesiminin yurt içi ve yurt dışı bedeli belirtildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bugün sosyal medya hesabından 2021 yılı kurban kesim bedelini duyurdu. Buna göre; 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 1125 lira, yurt dışında 925 lira olacak. Erbaş’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Ülkemizde ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize emanetiniz olan kurbanlarla umut oluyoruz. Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2021 yılı vekâletle kurban kesim bedelini yurt içinde 1.125 TL yurt dışında ise 925 TL olarak belirledik.” ifadelerini kullandı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.