Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Kur’an kurslarını yaygınlaştırma atağı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "TDV öğrenci yurtları, gençlik merkezleri, cezaevleri, hastaneler, YURT-KUR, üniversite kampüsleri vb. yerlerde D grubu Kur’an kursları açıyoruz" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, kişisel Twitter hesabında yeni bir açıklama yaptı.

Erbaş, TDV öğrenci yurtları, gençlik merkezleri, cezaevleri, hastaneler, YURT-KUR, üniversite kampüsleri ve benzeri yerlerde D grubu Kur'an kursları açacaklarını söyledi. Erbaş, "Cenab-ı Hak hayırlı ve bereketli eylesin" dedi.

D grubu Kur'an kursları, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi sitesinde şöyle tanımlanıyor: "Başkanlığımızca kamu kurum ve kuruluşları öncelikli olmak üzere eğitim-öğretim yılı içerisinde en fazla bir yıl süreli açılacak olan gündüzlü kurslardır. İhtiyaç olması halinde gerekli şartları taşımak kaydıyla D grubu gündüzlü veya yatılı Yaz Kur’an Kursları açılabilir."

SPUTNİK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.