Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn'a  taziye ve geçmiş olsun dileğinde bulundu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn ile Beyrut'ta meydana gelen patlama konusunda bir telefon görüşmesi yaptı.

Erdoğan bu görüşmede, Beyrut'ta bugün meydana gelen patlamada yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dileyerek, kardeş Lübnan halkına geçmiş olsun temennilerini iletti. Türkiye'nin Lübnan'ın yanında olduğunu söyleyen Erdoğan, Lübnan için sağlık başta olmak üzere ihtiyaç duyulan her alanda insani desteğe hazır olduklarını da vurguladı.

Lübnan Cumhurbaşkanı Avn'dan Erdoğan'a tebrik mesajı

Erdoğan ayrıca, bu patlamada hayatını kaybedenler için sosyal medya hesabından da Arapça yayınladığı mesajında; "Beyrut Limanı patlamasında hayatını kaybedenlerin akrabalarına ve yakınlarına taziyelerimi sunar ve Allah'tan kendilerine sabır ve metanet dilerim. Ayrıca yaralılara acil şifalar dilerim. Türkiye'de bizler, her daim Lübnan'ın ve Lübnanlı kardeşlerimizin yanında duracağız." şeklinde açıklamada bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.