Cemal Enginyurt, doğru çıkan iddiaları sonrası Sedat Peker’in başına gelenleri açıkladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Demokrat Partili Cemal Enginyurt, Sedat Peker’in açıklamalarına ilişkin Yeniçağ TV’de “Adamın biri çıktı bir iddia ortaya koydu. Araştırın diyoruz, araştırmayı bırak, Sedat Peker’e 20 tane dava açıldı.” dedi.

Yeniçağ TV’de Emre Kulcanay’ın konuğu olan Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, Sedat Peker’in Twitrer’dan yaptığı uyuşturucu yüklü konteyner iddialarıyla ilgili konuştu.

Emre Kulcanay, organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in iddiaları hakkında “Özellikle konteyner numarası vererek şu gemiyle şunlar gelecek bunlar gelecek iddiaları var ama harekete geçen savcı yok bu durum hakkında” ifadelerini kullanarak, Cemal Enginyurt’un konu hakkındaki düşüncelerini sordu.

Cemal Enginyurt, şunları söyledi:

“Sedat Peker öyle iddialarda bulundu ki bunların da büyük bir kısmının doğru olduğu ortaya çıktı. 10 milyon avro rüşvet isteyen gazeteciyi söyledi, gazeteci mahkemeye gideceğim dedi. 6 aydır mahkeme yolunu görmedi, gözlemedi hala gitmiyor. 10 bin dolar maaş bağlanan milletvekili var dedi. Süleyman soylu bile doğrudur dedi ama bu 10 bin dolar maaş alana hesap sorulmadı.

İktidar İlker Başbuğ diye bir Genelkurmay Başkanını kanlı katil bir Şemdin Sakık’ın gizli tanık ifadeleriyle yargıladı hapse attı. Adamın biri çıktı bir iddia ortaya koydu. Araştırın diyoruz, araştırmayı bırak, Sedat Peker’e 20 tane dava açıldı.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.