Cemal Enginyurt Demokrat Parti'den ihraç mı edilecek

Tv100 ekranlarında Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt'un gazeteci Latif Şimşek'e saldırmasının ardından Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına bağlanan Latif Şimşek canlı yayında "CHP’nin önemli bir ismiyle konuştum. Cemal Enginyurt’un ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini söyledi." dedi.

Tv100'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Taksim Meydanı programında Gazeteci Latif Şimşek, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve korumasının saldırısında yaşananları anlattı. DP Milletvekili Cemal Enginyurt'un ihraç edileceği iddia edildi.

Şimşek ayrıca Enginyurt'un partiden ihraç edileceğini de iddia etti. Programda yaptığı açıklamada Şimşek "Cemal Enginyurt’un hiçbir açıklaması bana yeterli gelmez, bu saatten sonra özür dilese bile onun özrünü kabul etmem. Biraz önce CHP’nin önemli bir ismiyle konuştum. Cemal Enginyurt’un ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini söyledi. İnşallah doğrudur, doğruysa Gültekin Uysal kendine yakışanı yapmış olur ve bu davranış DP’yi, Gültekin Uysal’ı değersiz kılmaz daha değerli kılar" şeklinde açıklama yaptı.

Yeniçağ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.