Çakıcı’dan ‘siyasi cinayet’ mektubu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Devlet Bahçeli’ye bağlılığını yinelediği açıklamasında “Osman Kavala” ve “siyasi cinayet” tartışmaları üzerinden tehditvari söylemlerde bulundu.

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, 6 yıl önce cezaevinden Devlet Bahçeli’ye hitaben ağır ifadeler kullanarak yazdığı mektubun yeniden gündem edilmesini öne sürerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile MHP ve Bahçeli’ye bağlılığını tekrar ederken, büyükelçilerin Osman Kavala çağrısı ve muhalefetin “siyasi cinayetler” ile ilgili açıklamalarına dair tehditvari mesajlar verdi.

Çakıcı, Bahçeli ile ilgili 6 yıl önce yaptığı açıklamasına dair “Sayın Devlet Bahçeli benim ağabeyimdir ve savunduğum partinin de lideridir. Bana ihtiyacı yok. Ben ve oğlum onun şahsının yolunda ölürüz” dedi. Çakıcı devamında, Osman Kavala’nın serbest bırakılması ve muhalefetin “siyasi cinayetler” açıklamalarına dair tehditvari ve cinsiyetçi ifadelerle paylaşımlar yaptı:

“Ne kadar acıdır ki demokratik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyet’inde yasaları ihlal etmiş bir mahkum için Avrupa İnsan Hakları ve ABD, Almanya, Fransa, bazı Avrupa büyükelçileri kim oluyorlar ki cezaevinde yatan o zevat için bir muhtıra görünümünde bırakılma talebinde bulunabiliyorlar. Dümenden toplumu provoke ederek siyasi cinayetlerin her an olabileceğini dış kaynaklı ve yerli işbirlikçileri sürekli olarak medyaya pompalamaktadırlar. Yerli işbirlikçi devlet düşmanları şunu herhalde unuttular; Bu ülke okyanus ötesi White House’den yok edilmek istendi. Ama başaramadılar.

Üç saat evvel 2014-2015’te yazdığım yazıları bugün gündeme getirenlere şunu diyorum. Sayın Devlet Bahçeli benim ağabeyimdir ve savunduğum partinin de lideridir. Bana ihtiyacı yok. Ben ve oğlum onun şahsının yolunda ölürüz.

Not: Bu ülkede siyasi cinayetlerin olacağını gündeme getiren vatan hainlerine diyorum ki ilk siyasi cinayetiniz ben olayım. Biraz erkeklik varsa beni öldürürsünüz. İlk siyasi cinayetiniz de ben olmuş olurum. Ama sizler mahalleyi karıştıran hatunlar gibi konuşur fakat o ölçüden ileri gidemezsiniz”

Tele1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.