Bülent Ecevit vefatının yıl dönümünde CHP Kurultayı ve mezarı başında anıldı

Eski Başbakan ve DSP'nin kurucusu Bülent Ecevit, ölümünün 17'nci yıl dönümünde Türkiye'nin çeşitli yerlerinde anıldı.

DSP lideri Aksakal mezarının başında anarken, CHP'de Kurultayda andı. Dün genel başkan seçilen Özgür Özel ise Ecevit'in kabrine gitti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bülent Ecevit'in ölüm yıl dönümünü Twitter hesabından anarken, mezarına da ziyarete gitti.

Bülent Ecevit vefatının yıl dönümünde CHP Kurultayı ve mezarı başında anıldı - Resim : 2

38. OLAĞAN KURULTAY'DA DA ANILDI

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda da tören düzenlendi. Delegeler ve katılımcılar topluca Bülent Ecevit'i andı.

DSP LİDERİ DE MEZARINA GİTTİ

Bülent Ecevit'in 17'nci ölüm yıl dönümü nedeniyle Devlet Mezarlığı'ndaki kabri başında tören düzenlendi. Törene Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, partililer ve vatandaşlar katıldı. Ecevit'in kabrine çelenk bırakıldıktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve dua okundu. DSP Genel Başkanı Aksakal, Ecevit'in tüm yaşamını, ekmeğini alın teriyle kazanan onurlu insanların mücadelesine adadığını belirterek, "Saygıdeğer Onursal Genel Başkanım, değerli Başbakanım, bizler her defasında bıkmadan, usanmadan tekrar ettiğimiz gibi, Atatürk'ün izinde ve senin öğretilerinle yolunuzda yürümeğe devam ediyoruz. Demokratik Sol Parti’yi kurduğun 38 yıl önceki öngörülerin bugün aynı gerçekliği koruyor" dedi.

Bülent Ecevit vefatının yıl dönümünde CHP Kurultayı ve mezarı başında anıldı - Resim : 4

Kaynak: Haberet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.