Bitlis ve Yozgat'ta Fetö Operasyonlarında gözaltılar

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yozgat’ta Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) bağlantısı tespit edilen ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, evinin yatak odasında bulunan gizli bölmede kıskıvrak yakalandı. Ayrıca Bitlis merkezli 3 ilde düzenlenen FETÖ operasyonlarında da 4 şüpheli yakalandı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ üyesi olduğu tespit edilen ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B’nin Akdağmadeni ilçesindeki evinde saklandığı bilgisini alması üzerine operasyon düzenledi. Eve operasyon düzenleyen ekipler, 6 aydır firari olan H.B’yi yatak odasında bulunan gizli bölmede saklanırken yakaladı. H.B işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

BİTLİS MERKEZLİ 3 İLDE OPERASYON

Ayrıca bugün Bitlis merkezli 3 ilde, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığ tarafından FETÖ/PDY terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda 4 şüpheli yakalandı. Bitlis, İstanbul ve Mardin’de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen emniyet güçleri, Bitlis merkezde 2, İstanbul ve Mardin’de 1’er şüpheliyi gözaltına aldı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.