150

Balıkesir Sındırgı'da 4.3 büyüklüğünde yeni deprem

Balıkesir'in Sındırgı ilçesi, 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından peş peşe yaşanan artçılarla sarsılmaya devam ediyor. Son olarak saat 01.10'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesi, son günlerde yaşanan depremlerle sarsılıyor. Bölgede panik yaratan sarsıntılara bir yenisi daha eklendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Sındırgı'da saat 01.10'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Yerin 4.54 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, kısa süreli endişeye yol açtı. Bölgede peş peşe yaşanan artçı sarsıntılar, vatandaşlar arasında tedirginliği artırıyor.

İşte AFAD'ın o paylaşımı;

Karar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
150