Bakan Soylu'dan Ümit Özdağ'a hakaretler ortalığı alevlendirdi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün TGRT'de Ercan Gürses'in sunduğu programda Suriyeli göçmenlerle ilgili açıklamalar yaptığı esnada, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın programa bağlanma talebine izin vermedi.

Sunucu Gürses'in "Özdağ tüm iddiaları reddettiğini söylüyor" şeklindeki yanıtına karşı Soylu:

"Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. İtibarımızı onun itibarıyla bir araya getirir miyiz? Haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. Bu kadar açık. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir."

Şeklinde kontrolsüz çıkış ve hakaretlerde bulundu.

Ümit Özdağ ise Bakan Soylu'nun bu sözlerine sert yanıt verdi. Parti Genel Merkezi'nde yaptığı açıklamada, Soylu'ya, İçişleri Bakanlığı önünde buluşma çağrısı yapan Özdağ, şunları söyledi:

"AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanlığı makamında böyle bir seviyenin oturmasını gerçekten ister mi bilmiyorum? Ben siyasi hayatım boyunca en sert eleştirileri yapmış olmama rağmen, hakkımda hakaret davası açılmış bir siyasetçi değilim. Bundan sonra da hakaretle cevap vermeyeceğim.

Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı yansıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle. Seni yarın İçişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum. O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu. Saat 11:00’de. Erkeksen orada bekle.” 

Özdağ,  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da;

“Süleyman, ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İç İşleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek.” dedi.

Tüm bunlardan itibaren, Zafer Partisi Genel Merkezi tarafından tüm il ve ilçe başkanlıklarına provokasyonlara karşı alınacak tedbirler ile ilgili genelge yayınlandı.

‘’Bazı Kamu Görevlileri ve Siyasi Makamlarca Partimize ve Genel Başkanımıza yönelik aleni biçimde gerçek dışı ithamlara dayanan provokatör ahlak dışı, ağır tahrik içeren hakaret ve saldırılar gerçekleştirilmektedir. Partimiz bu konuda ‘’Suç Duyurusunda’’ bulunmaktadır. Parti Teşkilatlarımız provokatif eylem ve söylemlere karşı dikkatli olacak ve sükûnetlerini koruyacaklardır. Kişisel ve Parti hesaplarından konusu suç teşkil edecek hiçbir paylaşım kesinlikle yapmayacaktır ” ifadeleri kullanıldı.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.