Bakan Çavuşoğlu, 4. Ukrayna Reform Konferansı'na katılmak üzere Litvanya'da

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 4. Ukrayna Reform Konferansı’na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Litvanya’nın başkenti Vilnius’a geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 7-8 Temmuz’da Finlandiya’ya resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün resmi temaslarda bulunmak üzere Litvanya’ya ulaştı. Bakan Çavuşoğlu, 6-7 Temmuz 2021 tarihlerinde Litvanya ve 7-8 Temmuz 2021 tarihlerinde ise Finlandiya’da bulunacak. Bakan Çavuşoğlu, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta 4. Ukrayna Reform Konferansı’na katılım gösterecek.

Öte yandan, Dışişleri Bakanlığı, Bakan Çavuşoğlu’nun Finlandiya’da temaslarda bulunacağını belirttiği yazılı açıklamada, “Sayın Bakanımızın Finlandiya Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto’yla yapacağı görüşmelerde, Türkiye-Finlandiya ikili ilişkilerinin tüm veçheleriyle ele alınması, Türkiye-AB ilişkileri ile güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir” ifadelerini kullandı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.