ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek: "Bozova’daki rezaletin asıl sanığı mevcut iktidardır!.."

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde Suriyeli bir fırıncının 9 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu şeklindeki olaya, Ata Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek sert tepki gösterdi.

Ensar, muhacir denilerek Türkiye’yi Araplaştırmak sapkınlığının ilerde büyük felaketlere yol açacağının göstergelerinden birinin de Bozova’daki olay olduğunu söyleyen Namık Kemal Zeybek, "İktidarı bir an önce tüm Suriyelileri ülkelerine göndermeye çağırıyorum” şeklinde uyarıda bulundu.

Zeybek'in bu konudaki açıklaması şöyle;

“Bozova’daki rezaletin asıl sanığı mevcut iktidardır. İktidarın akılla bilimle yönetmesi gereken ülkeyi, siyasal dincilikle yönetmesinin yol açtığı büyük yanlışlardan birisi de Suriyeli yerleşmeciler uygulamasıdır. Ensar, muhacir denilerek Türkiye’yi Araplaştırmak sapkınlığının ilerde büyük felaketlere yol açacağının göstergelerinden biri de Bozova’da ortaya çıkan olaydır. İktidarı bir an önce tüm Suriyelileri ülkelerine göndermeye çağırıyorum. Bunu yapmazlarsa tarih önünde sorumlu olacaklar, günü gelince de yasalar önünde hesap vereceklerdir. Karşıt partileri de bu konuda gereken tepkiyi vermeye, Milli Güvenlik Kurulu’nu iktidarı uyarma görevini yapmaya çağırıyorum.” 

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.