Bir bu rezalet kalmıştı: Şanlıurfa’da skandal iddia! Halk sokağa döküldü

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde iddiaya göre yabancı uyruklu şahsın bir çocuğa yönelik tekrarlanan cinsel istismarı sonucunda öfkeli kalabalık sokakları doldurdu.

Zafer Partisi Şanlıurfa il Başkanı İbrahim Nimetoğlu, sosyal medyada paylaştığı eylem görüntüsüne şu notu ekledi:

“Halkımızı sükunete davet ediyorum. Dün yaptığımız açıklama sadece Arapça tabela başlığı olabilir ama cümle içerisinde size basit gelecek ‘Asayiş Problemi’ var dediğimiz konu tamda buydu. 9-10 yaşlarında bir evladımıza yabancı uyruklu bir kişi tarafından defalarca yapılan tecavüz sonucu gelişen olay aşağıdadır. Bizim uykularımız kaçıyor? Ya Sizin? Bu işin peşini bırakmayacağız… Size söz.“

Halk tv'de yer alan habere göre, Zafer Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Kendirci de “Bozava ilçe başkanlığımız ile gerekli görüşmeyi yaptık. Her şey kontrol altındadır. Halkımızı sükunete davet ediyor, emniyet güçlerimize yardımcı olmalarını rica ediyoruz” diyerek sükunet çağrısı yaptı.

Kalabalığı sakinleştirmek için polis ekiplerinin müdahale ettiği görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.