Askıda ekmek var çok konuşulmuştu! MHP'den iktidarı kızdıracak bir kampanya daha

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kayseri'de MHP Kocasinan İlçe Teşkilatı, esnafa 50 kuruş siftah parası dağıttı. 50 kuruşluk siftah parası tartışma yarattı.

MHP'nin tartışmalara neden askıda ekmek kampanyası ekonomik krizin kabullenildiği gerekçesiyle AKP'de krize neden olmuştu. 

Kayseri'de MHP'lilerce gerçekleştirilen bir kampanya tartışmaları yeniden alevlendirecek. 

Kayseri'de MHP Kocasinan İlçe Teşkilatı'nın esnafa 50 kuruşluk siftah parası dağıtması askıda ekmek kampanyasını hatırlattı. 

Günboyu'nun haberine göre bazı esnafların "Dalga mı geçiyorsunuz" diyerek siftah parasını reddettiği belirtildi.

Kocasinan İlçe Teşkilatı'nın Facebook hesabından yapılan paylaşımda ise "Ülke Olarak Zor Zaman’lardan Geçtiğimiz Şu Günlerde 4. Bölge Teşkilatımız Esnaflarımıza Zarf İçersinde Bereket Duası ve Şiftah Bizden Bereket Allah’tan Şiarı ile Esnaflarımıza Destek Olmuşlardır.
4.Bölge Başkan’ımız Necati Yıldırıma Yönetimine  ve Teşkilatımıza Bu Anlamlı Ve Bi O Kadarda Önemli Davranışlarından Dolayı Teşekkür Ederiz. Saolsunlar Vârolsunlar." denildi. 

esnaf1.jpgesnaf2.jpgesnaf3.jpgesnaf4.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.