Ankara merkezli 29 ilde sınav sorularını dağıtan FETÖ'cülere operasyon!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ankara merkezli olmak üzere 29 ilde 2011-2013 yılları arasında yapılan KPDS, ALES, YDS ve ÜDS sınavlarında usulsüzlük yapan 59 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, silahlı terör örgütü FETÖ/PDY mensuplarının 2011-2013 yılları arasındaki KPDS, ALES, YDS ve ÜDS gibi sınavlarda soruları usulsüz bir şekilde aldığı ve örgüt mensuplarına dağıttığının tespit edilmesi üzerine operasyon başlattı. Bu kapsamda, örgüte mensup çeşitli kamu kurumları ve özel sektörde çalışan 59 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Söz konusu karar kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesinin koordinesinde Ankara merkezli 29 ilde şüphelilerin yakalanması için operasyon devam ediyor.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.