Ankara merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ’nün Hava Kuvvetlerindeki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında aranan 16 şüpheliden 11’i gözaltına alındı. aralarında muvazzaf askerlerin de olduğu 11’i gözaltına alındı.

FETÖ’nün Hava Kuvvetlerindeki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında Ankara merkezli 10 ilde operasyon düzenlendi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının konu ile ilgili açıklamasına göre, Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma neticesinde, FETÖ’nün Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanması ile iltisaklı olduğu tespit edilen 16 şüpheli için gözaltı kararı alındı.

11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

FETÖ üyesi olduklarına dair deliller bulunan 6’sı muvazzaf, 2’si emekli, 3’ü de ihraç edilmiş astsubay rütbesindeki 11 askeri personel ile 5 mahrem imam için Ankara merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.