Ankara- Eskişehir Karayolu üzerinde kaza: 2 vatandaş hayatını kaybetti

Ankara-Eskişehir karayolu üzerinde Sivrihisar- Eskişehir arası Hamidiye kavşağında korkunç bir kaza meydana geldi ve 2 vatandaş feci şekilde can verdiler.

Sivrihisar'dan çıkarak Bursa istikametine seyreden Satılmış C. idaresindeki 16 AFK 098 plakalı mercedes kamyon, Eskişehir'e 37 Km uzaklıktaki Hamidiye Kavşağı’nda sola dönüş için şerit değiştirirken,  26 BT 894 plakalı Tofaş marka otomobil arkadan çarptı. Bu çarpma esnasında kamyonun arka kısmının, otomobili adeta paramparça ettiği ve 80-100 metre sürükleyerek yol kenarına savurduğu öğrenildi.

Kaza yerine ilk olarak müdahale eden trafik polislerinden sonra Jandarma ekipleri de intikal ederek olaya el koydular.  

Bu elim kazada otomobil sürücüsü Ali Budak ve eşi Havva Budak hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Satılmış C.' de Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kazadan sonra yol trafiğe kapatıldı ve Hamidiye Kavşağından Sivrihisara doğru 10 kilometrelik bir araç kuyruğu oluştu. Vatandaşlar 2 saate yakın bekletildiler.

Kazayla ilgili olarak Eskişehir C. Savcılığı soruşturma başlattı.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.