Kamyon kazasında hayatını kaybeden Sporcu, sevenlerini yasa boğdu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa'da Ağustos ayında gerçekleştirilen GranFondo Bisiklet Yarışı'nda kadınlar kategorisinde birinci olan Zeynep Aslan'ın, antrenman yaparken bir kamyonun altında kalması sonucu hayatını kaybetmesi Bursa spor camiasını da üzdü.

İzmir'in Menemen ilçesinde bisikletiyle antrenman yapan bisiklet sporcusu Zeynep Aslan'a kamyon çarptı. Aslan olay yerinde hayatını kaybetti. Bir çocuk annesinin hayatını kaybetmesi spor camiasında büyük şoka sebep oldu.

Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü Bisiklet Sporcusu Zeynep Aslan, Bursa'da 30 Ağustos'ta yapılan GranFondo Bisiklet Yarışması'nda kadınlar kategorisinde birinci olmuştu. Aslan, "İlk yarış tecrübemde kategorimde 1'inci oldum" notunu paylaşmıştı.

Aslan'ın ölümü Bursa'daki spor camiasını da yasa boğdu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.