Adana’da operasyon: 17 IŞİD teröristi gözaltına alındı

Adana’da IŞİD terör örgütüne yönelik 23 mahalde yapılan operasyonda 17 IŞİD terör örgütü mensubu gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz aralıksız devam edecek.” dedi.

Bakan Ali Yerlikaya'nın açıklaması şöyle;

"Adana Emniyet Genel Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce 23 adreste yapılan aramalarda 17 IŞİD Terör örgütü mensubu yakalandı; 5'i tutuklandı, 12'si hakkında Adli Kontrol kararı verildi. Adreslerde yapılan aramalarda ise el bombasının yanı sıra çok sayıda silah ele geçirildi.

 Emniyet Genel Müdürlüğü #Adana Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce 23 adreste yapılan aramalarda DEAŞ Terör örgütü mensubu yakalandı; ’i tutuklandı, ’si hakkında Adli Kontrol kararı verildi. Adreslerde yapılan aramalarda el bombasının yanı sıra çok sayıda silaha ele geçirildi. Operasyonu gerçekleştiren kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Allah sizi korusun. SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK"  

bursaarena.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.