2022 KPSS soruları ve cevapları ÖSYM tarafından yayınlandı

2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) Oturumlarının Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı.

ÖSYM’ nin 31 Temmuz 2022’de yaptığı 2022 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Sınavı kopya olaylarının ardından iptal olmuş. İptal olan KPSS için yeni tarih 18 Eylül yani bugün olarak belirlenmişti.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 18 Eylül 2022 tarihinde saat 17.45'ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecekler.

Temel soru kitapçığı görüntüleme sürecinin, 28 Eylül 2022 tarihinde saat 23.59’da sonlanacağı açıklandı.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde, telif hakları ÖSYM'ye ait ve ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamacak durumda.

fc8g2ptxwaaznvw.jpeg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.