Türkiye, İtalya ile 15. kez karşılaşacak.. Milli maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?...

BURSA ARENA / Haber Merkezi

A Milli Futbol Takımı, İtalya ile tarihinde 15. kez karşılaşacak. İki ülke arasında oynanan son karşılaşma olan Euro 2020 Avrupa Şampiyonası'nın açılış maçında İtalya sahadan 3-0 galip ayrılmıştı. Şimdi gözler oynanacak hazırlık karşılaşmasına çevrildi. Peki Türkiye İtalya milli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?...

Katar'da düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası Play-Off Yarı Finali'nde Portekiz'e 3-1 kaybeden Türkiye, Kuzey Makedonya'ya sahasında elenen İtalya ile yarın özel maçta karşı karşıya gelecek. A Milli Futbol Takımı, tarihinde İtalya'ya karşı 14 maça çıktı. 2'si Avrupa Şampiyonası olmak üzere, Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde 2, Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde 2, Akdeniz Oyunları'nda da 3 maçta İtalya'ya karşı sahaya çıkan Ay-Yıldızlılar, 4 beraberlik, 10 yenilgi aldı. Millilerin bugüne kadar Gök Mavililer'e karşı galibiyeti bulunmuyor.

TÜRKİYE İTALYA MİLLİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye İtalya milli maçı 29 Mart Salı (bugün) akşamı saat 21:45'te başlayacak.

Karşılaşma TRT Spor kanalından yayınlanacak.

Türkiye İtalya milli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda... Türkiye, İtalya ile 15. kez karşılaşacak

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.