Trabzonspor: Abdullah Avcı ile her konuda anlaşma sağlandı

Nenad Bjelica ile vedalaşmaya hazırlanan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile anlaştı. Abdullah Avcı'nın yarın saat 14:00 sularında Trabzon'da olacağı kaydedildi.

Trabzonspor'da Teknik Direktör değişimi resmiyet kazanıyor. Nenad Bjelica ile yollarını ayırmaya hazırlanan Bordo-Mavililerin Abdullah Avcı ile el sıkıştığı belirtildi.

TRABZONSPOR'DA 2. ABDULLAH AVCI DÖNEMİ BAŞLIYOR

TRT Spor'un haberine göre Trabzonspor, Abdullah Avcı ile her konuda anlaşma sağladı.
Trabzonspor'da ikinci dönemini yaşamaya hazırlanan Abdullah Avcı'nın yarın 14:00 sularında Trabzon'da olacağı haber detayında yer aldı.

ABDULLAH AVCI TRABZONSPOR'LA 3 KUPA KAZANDI

Abdullah Avcı 2021-22 sezonunda Trabzonspor'la Süper Lig şampiyonu olmuş, 2020-21 ve 2022-23 sezonlarında ise Bordo-Mavililerle Türkiye Süper Kupası zaferine uzanmıştı.

Trabzonspor'un başında 116 maça çıkan Abdullah Avcı 65 galibiyet, 22 yenilgi ve 29 beraberlik alarak maç başına 1.93 puan ortalaması yakaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.