Süper Lig'in lideri Beşiktaş, bu defa Ç.Rizespor'u 6-0 uğurladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Süper Lig’in 16. haftasını lider tamamlayan Beşiktaş, 17. haftada Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar rakibini evinde oynadığı maçta 6-0'lık skorla yenmeyi başardı.

Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan maçta rakibini çok net bir skorla mağlup etti. İlk yarısı 2-0 tamamlanan maçı, siyah-beyazlılar 6-0 kazandı. Goller; 19' Larin, 31' Larin, 56' Oğuzhan, 79' Larin, 83' Larin, 89'da Hasic'den geldi.

Bu skorla Beşiktaş tekrar liderlik koltuğuna oturdu.

Beşiktaş'tan farklı galibiyet

Siyah-beyazlı ekip, 2015-2016 sezonunda Bursaspor ile oynadığı maçla hizmete giren Vodafone Park'ta tarihi bir galibiyete imza attı.

2017-2018 sezonunda Kardemir Karabükspor'u Vodafone Park'ta 5-0 mağlup eden Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u 6-0 yenerek evindeki en farklı galibiyeti elde etti.

Beşiktaş ayrıca, 2017-2018 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Manisaspor'u Vodafone Park'ta 9-0 mağlup etmişti.

(T24)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.