Stoper transferi tamam; Fenerbahçe 1,6 milyon Euro maaşa ikna etti

Bir süredir stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Ganalı savunmacıyla anlaşma sağladı. Fenerbahçe, şu an boşta olan deneyimli stoperi 1,6 milyon Euro maaşa ikna etti.

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe'nin bir transferi daha bitirme noktasına geldiği öne sürüldü.

Sarı-Lacivertlilerin bir süredir temasta olduğu Ganalı stoperle anlaştığı belirtildi.

Stoper transferi tamam; Fenerbahçe 1,6 milyon Euro maaşa ikna etti  - 3. Foto

Attila Szalai'nin ayrılık olasılığı sonrası stoper transferi için ekstra mesai harcayan Fenerbahçe, Sabah'ın haberine göre Alexander Djiku ile el sıkıştı.

Stoper transferi tamam; Fenerbahçe 1,6 milyon Euro maaşa ikna etti  - 4. Foto

Bonservisi elinde olan 28 yaşındaki savunmacıya 1,5 milyon Euro maaş vermeyi planlayan Fenerbahçe'nin yapılan pazarlıklar sonrası 1,6 milyon Euro karşılığında oyuncuyla anlaştığı iddia edildi.

Stoper transferi tamam; Fenerbahçe 1,6 milyon Euro maaşa ikna etti  - 5. Foto

Fenerbahçe'nin Alexander Djiku'ya imza parası vermeyeceği kaydedildi.

Stoper transferi tamam; Fenerbahçe 1,6 milyon Euro maaşa ikna etti  - 6. Foto

Sarı-Lacivertlilerin 28 yaşındaki stoperi hafta içinde sağlık kontrollerinden geçireceği ve ardından resmi imzaların atılacağı vurgulandı.

Stoper transferi tamam; Fenerbahçe 1,6 milyon Euro maaşa ikna etti  - 7. Foto

Kariyeri boyunca Fransa dışına çıkmayan Alexander Djiku, geride bıraktığımız sezonda Strasbourg formasıyla Ligue 1'de 31 maça çıktı ve 1 gol, 2 asistlik katkı verdi.

Ntvspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.