Sergen Yalçın: "Alex Teixeira transferi bize sınıf atlatır" 

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, transfer planlamasını yönetime aktardı.

Beşiktaş transferde henüz adım atmazken teknik ekip ile Asbaşkan Emre Kocadağ yaptıkları görüşmede her detayı masaya yatırdı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, sezonu geç açacak olması nedeniyle en rahat takım durumundaki Beşiktaş'ın ilk önce golcü transferini bitirmesi bekleniyor.

SERGEN YALÇIN ADINI VERDİ: "BİZE SINIF ATLATIR"
Bu sezon ligde 8 gol atıp yaptığı 17 asistle de Kartal'ı kanatlandıran Rachid Ghezzal'ın vedası teknik heyetin en büyük üzüntüsü. Cezayirli oyuncunun yeniden kiralanmasına sıcak bakmayan ve yüksek bir bonservis de isteyen Leicester City'nin tutumu sonrasında B planı belirlendi.

Son olarak Çin'de Jiangsu forması giyen ve bonservisi elinde olan Alex Teixeira ilk sırada… Sergen Yalçın'ın bu oyuncunun adını verdiği ve "Bize sınıf atlatır" dediği öğrenildi.

"SAĞ BEKTE KİMSEM YOK"
Valentin Rosier'in ayrılığı sonrasında bu bölgede de soru işareti var. Fransız oyuncuyu geri isteyen Sergen Yalçın, elinde sağ bekte kullanacağı hiç oyuncu olmadığını ve bu bölgeye de acil takviye beklediğini vurguladı.

LJAJIC'IN YERİNE TAKVİYE
Geçen sezon takımın en önemli dinamiklerinden Josef'in yanına partner aranıyor. Teknik ekip istediği verimi alamadığı Adem Ljajic'in satılmasına olumlu bakarken pas özelliği üst seviyede olan bir orta saha oyuncusunun alınmasını da bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.