Milli yıldız Alperen Şengün Houston Rockets tarihine de adını yazdırdı

NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Houston Rockets ile Los Angeles Lakers arasında oynanan karşılaşmaya ise Milli yıldız Alperen Şengün damgasını vurdu. Yıldız basketbolcu kulüp tarihine de geçti.

NBA'de Milli yıldız Alperen Şengün'ün formasını giydiği Houston Rockets, Los Angeles Lakers ile karşı karşıya geldi. Son bölümü çok büyük çekişmeye sahne olan maçta Lakers, LeBron James’in önderliğinde sahadan 104-105 galip ayrıldı.

Maçın son bölümünde Rockets‘ta Alperen Şengün, bitime dört saniye kala bulduğu kritik isabetle skoru 104-104’e getirdi. Ancak bitime iki saniye kala faul çizgisine gelen LeBron James, 2'de 1 isabet bularak takımına galibiyeti getirdi.

Los Angeles Lakers’ta ise LeBron James 38 sayı, 6 ribaund ve 8 asist ile galibiyetin mimarı oldu.

ALPEREN ŞENGÜN KULÜP TARİHİNE GEÇTİ

30 dakika süre bulduğu müsabakayı 23 sayı, 10 ribaund, 5 asist ve 1 blok ile tamamlayan Alperen Şengün, bu performansının ardından Houston Rockets tarihine adını yazdırdı.

Milli yıldız, Rockets tarihinde 2000 sayı, 1000 ribaund ve 500 asist rakamlarını geride bırakan en genç oyuncu oldu. Bu rekorun bir önceki sahibi ise Rodney McCray’di.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.