Milli güreşçi Burhan Akbudak Oslo'dan gümüş madalya getirdi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Norveç’in başkenti Oslo’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası, tüm hızıyla devam ediyor. Türk sporcular da şampiyonada boy gösteriyor. Dün milli güreşçi Burhan Akbudak, grekoromen stil 82 kiloda gümüş madalya aldı.

Dünya Güreş Şampiyonası’nda finalde Azerbaycanlı Rafig Huseynov ile karşılaşan milli güreşçi Burhan Akbudak, gümüş madalyanın sahibi oldu. Norveç Oslo’da düzenlenen dünya güreş şampiyonasında dün yapılan karşılaşmayı 2-1 kaybeden Akbudak, gümüş madalyanın sahibi oldu.

İLK KEZ BÜYÜKLER KATEGORİSİNDE KATILDIĞI ŞAMPİYONADA GÜMÜŞ MADALYA ALDI

İlk kez Büyükler kategorisinde Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden Burhan Akbudak, finalde Avrupa şampiyonu ve olimpiyat üçüncüsü Azerbaycanlı Rafig Huseynov ile karşılaştı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Azerbaycanlı güreşçi altın madalya elde ederken, Burhan gümüş madalyanın sahibi oldu.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.