Maradona gözyaşlarıyla uğurlandı 

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona, sadece aile bireyleri ve yakın çevresinin katıldığı bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Efsane oyuncuyu son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı. Maradona, Buenos Aires'te Bella Vista Mezarlığı'nda toprağa verildi

Başkente 30 kilometre uzaklıktaki Bella Vista mezarlığının yolu, Maradona'yı son yolculuğuna uğurlamak isteyenlerle doldu taştı. Ellerine arjantin bayrağını alan hayranları, gözyaşlarıyla efsane oyuncuya veda etti.

Geniş güvenlik önlemleriyle mezarlığa getirilen Maradona'nın naaşı, anne ve babasının yanına defnedildi. Cenaze törenine yakın akrabaları ve arkadaşları katıldı.

30 Ekim'de 60'ıncı doğum gününü kutlayan Maradona, 25 Kasım'da Buenos Aires eyaletine bağlı Tigre kentindeki evinde hayatını kaybetmişti.

(CnnTürk)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.