Karabağ Zaferi Turnuvasında Final Heyecanı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Azerbaycan Diaspora Bakanlığı, KİAMP (Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu Türkiye Genel Koordinatörlüğü), "Karabağ Azerbaycan’dır Koordine Etme Derneği" ve AFFA (Azerbaycan Futbol Federasyonu) ile birlikte Karabağ zaferinin 1. Yıl dönümüne hitaben düzenlediği ‘‘ZAFER Turnuvası’’ isimli 45 günlük futbol turnuvası başarıyla tamamlandı.

Turnuvanın son maçı Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlendi.

Final maçına kalan iki takım Devlet Gümrük Bakanlığı ve Azerbaycan Devlet Tarım Bakanlığı takımı finalde kupa için karşı karşıya geldi. Maç sonucu Azerbaycan Devlet Gümrük Bakanlığı kupanın sahibi oldu.

Kupa töreninde Azerbaycan Cumhuriyeti Gümrük, Tarım ve Diaspora Bakanları olmak üzere 3 Bakan katılım sağladılar ve Türkiye ve Azerbaycan’dan katılan tüm takımlara teşekkürlerini ilettiler.

Kupa töreninin ardından Karabakh is Azerbaycan Milli Platformu Türkiye Genel Koordinatörlüğü ve Karabağ Azerbaycan’dır Derneği'nin gönüllü futbol takımına teşekkür plaketi ve bu turnuvayı düzenledikleri için üstün başarı plaketi verilmiştir.

Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov, bu turnuvanın kardeş ülke Türkiye’de faaliyet gösteren koordinatörlük bünyesindeki dernek tarafından gerçekleştirilmesinin, Azerbaycan için büyük onur ve gurur verici olduğunu ve bu başarının gelecek nice projelere ışık olacağını temenni etmiştir.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.