Karabağ Zaferi Futbol Turnuvası

Azerbaycan Diaspora Yardım Fonu’nun (ADDF) maddi desteğiyle Karabağ Koordine Etme Derneği, Azerbaycan Devleti Bakanlıklarının hükümet yetkilileri ve gönüllülerden oluşan takımlar arasında “Zafer Turnuvası” adlı bir mini futbol turnuvası düzenliyor.

Turnuvanın ana ortaklarından birisi de AFFA’dır (Azerbaycan Futbol Federasyonu)..

Organizatör Azerbaycan Diaspora Bakanlığı Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu Türkiye Koordinatörlüğü bünyesindeki Karabağ Azerbaycan’dır Koordine Etme Derneği’dir.

Futbol Turnuvası Karabağ Zaferinin birinci yıl anısına düzenlenmektedir. Türkiye’den Karabağ Azerbaycan’dır Koordine Etme Derneği üyeleri ile takım halinde katılım sağlamaktadır.

Karabağ Azerbaycan’dır Koordine Etme Derneği takımına Grup maçlarında başarılar diler ve dostluğun kazandığı bir futbol turnuvası olmasını iyi dileklerimizle temenni ederiz.

Saygılarımızla:

Azerbaycan Diaspora Bakanlığı KİAMP Türkiye Koordinatörlüğü İletişim Başkanlığı

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.