Gençler Dünya Judo Şampiyonası'nda gümüş madalya

Ekvator'da düzenlenen organizasyonun son gününde, karma takımlar müsabakalarında milliler gümüş madalya aldı.

Türkiye, Gençler Dünya Judo Şampiyonası'nın son gününde yapılan karma takımlar müsabakasında gümüş madalya elde etti.

Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Ekvador'un Guayaquil kentinde gerçekleştirilen organizasyon sona erdi.

Genç Karma Milli Takım, final karşılaşmasında Japonya'ya 4-0 yenilerek ikinci oldu.

Ntv'de yer alan habere göre, Özlem Yıldız, Fidan Ögel, Hilal Öztürk, Habibe Afyonlu, Ayten Yeksan, Ayşenur Karadağ, Merve Azak, Cem Ata Demirtaş, Muhammed Demirel ve Münir Ertuğ’dan oluşan ve ilk turu maç yapmadan geçen milli takım, çeyrek final karşılaşmasında Gürcistan'ı 4-3 yendi.

Yarı finalde Brezilya'yı 4-2 mağlup eden milliler, altın madalya için Japonya ile karşılaştı. Müsabakayı 4-0 kaybeden milli takım, gümüş madalya aldı.

Türkiye, organizasyonda ferdi müsabakalarda 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalyayla ülke sıralamasında Japonya ve Fransa’nın ardından üçüncü sırada yer almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.