Gaziantep FK, konuk ettiği Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup etti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Spor Toto Süper Lig'in 16’ncı haftasında Gaziantep FK, konuk ettiği Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup etti.

Gaziantep Kalyon Stadı'ndaki karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetti.

8’inci dakikada Gustavo’nun pas hatasıyla topu orta saha yakınlarında kazanan Figueiredo, kalecinin önde olduğunu görünce topu kaleye gönderdi ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0.

30’uncu dakikada Osayi Samuel’in ara pasıyla ceza alanında topla buluşan Mesut Özil’in çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-1.

53’üncü dakikada Muhammet’in kullandığı serbest vuruşta barajdan dönen topla buluşan Fugueiredo, savunmanın müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Maxim, topu filelere göndererek takımını öne geçiren golü attı: 2-1.

67’nci dakikada Ferdi'nin sağ kanattan ceza sahası içerisine yolladığı topla buluşan Berisha'nın vuruşunda meşin yuvarlak savunmaya çarptı. Savunmadan seken topla buluşan Mesut, ceza sahası dışındaki Zajc'ı gördü. Bu oyuncunun ceza sahası yayı içinden gelişine sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-2.

73’üncü dakikada Furkan’ın pasıyla ceza alanında buluşan Figueiredo, plase vuruşla topu filelere gönderdi: 3-2.

Karşılaşma ev sahibi ekibin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Sahasındaki bu sezon oynadığı 8 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Gaziantep ekibi, bu maçlardan 6 galibiyet, 2 de beraberlik elde etti.

DUVAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.