Galatasaray’a bir darbe de Karagümrük’ten geldi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Şampiyonluk yarışında lider Beşiktaş'ın gerisinde kalan Galatasaray, üst üste 3. maçından da galip ayrılamadı. Sarı-kırmızılı takım, Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak son 3 maçta 8. puan kaybını yaşadı.

Süper Lig’in 34. haftasında Galatasaray ile Karagümrük karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmada Karagümrük’ün golünü 60. dakikada Ndao atarken, Galatasaray’ın beraberlik golünü 62. dakikada Ryan Babel kaydetti.

Galatasaray’da hakem Ali Palabıyık, 79. dakikada Ryan Donk’a VAR ekranında pozisyonu izleyip kırmızı kart gösterdi.

Bu sonucun ardından 3 maçtır galibiyete hasret olan Galatasaray 62 puanla 3. sırada yer alırken, Karagümrük de 49 puanla 8. sırada haftayı tamamladı.

Ligin 35. haftasında Galatasaray, 17 Nisan Cumartesi günü Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak. Karagümrük ise haftayı BAY geçecek.

Yedlin'e yapılan hareket ortalığı ayağa kaldırdı! Kırmızı kart beklentisi...

MOSTAFA ATTI AMA VAR’A TAKILDI

9. dakikada Mostafa Mohamed, Gedson’un şık pasında ceza sahasında topla buluşup fileleri havalandırdı. Ancak VAR odası, hakem Ali Palabıyık’ı uyardı. Ekranda pozisyonu izleyen Palabıyık, Ryan Babel’in topa elle müdahale ettiğini belirtip golü iptal etti.

NDAO DİREKTEN DÖNDÜ

Dakikalar 13’ü gösterdiğinde Karagümrük gole çok yaklaştı. Jimmy’nin pasında ceza sahasında topu önüne alan Ndao, sağ çaprazdan uzak köşeye şutunu çekti. Top Muslera’nın bakışları arasında direkten oyuna geri döndü. Ardından Lens’in şutunda savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

GOL PERDESİNİ NDAO AÇTI

Oyuna Lens’in yerine giren Salibur, topla ilk buluşmasında ceza sahasında tehlike yarattı. Sol taraftan çektiği şutta Muslera topu çeldi ancak top Ndao’nun önüne düşünce kolay bir gol atan Karagümrüklü oyumcu skor 1-0’a getirdi.

BABEL 2 DAKİKA SONRA CEVAP VERDİ

Karagümrük’ün kendi ceza sahası dışında yaptığı paslaşmalara Galatasaraylı futbolcular presle cevap verdi. Gedson’un topu kazanıp ceza sahasına hareketlenen Babel’e aktardığı pasta Hollandalı yıldız topu düzeltip çektiği şutla takımını 1-1’lik beraberliğe taşıdı.

GALATASARAY 10 KİŞİ KALDI

Galatasaray 79. dakikada Ryan Donk’un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Sobiech ile girdiği ikili mücadele sonrasında VAR odası, Ali Palabıyık’ı pozisyonu izlemeye çağırdı. Hakem, pozisyonu tekrar izleyip Donk’un Sobiech’in bacağına arkadan bastığı gerekçesiyle kırmızı kartını çıkardı. Donk karar tepki gösterirken, takım arkadaşları sakinleştirdi.

PENALTI VE KIRMIZI KART, VAR’DAN DÖNDÜ!

Dakikalar 86’yı gösterdiğinde hakem Ali Palabıyık, Balkovec’in Kerem Aktürkoğlu’nu düşürdüğü gerekçesiyle beyaz noktayı gösterip Karagümrüklü oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Ancak VAR odası Ali Palabıyık’ı bir kez daha ekrandan pozisyonu izlemesi için uyardı. Pozisyonu izleyen Ali Palabıyık, penaltı ve kırmızı kartı iptal etti.

90+3’TE MUSLERA’DAN KRİTİK KURTARIŞ

Galatasaray savunmasının arkasına sarkan Mevlüt Erdinç, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı. Milli forvet, Uruguaylı file bekçisinin sağ tarafından topu filelere göndermek istedi ancak başarılı olamadı. Muslera başarılı bir şekilde Galatasaray kalesindeki tehlikede gol izni vermeyerek topu kornere gönderdi.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayGSKaragümrük
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.